GR10 week6 wandelen in de Ariege

Van Couflens naar Plateau la Beille in 2020

De GR10 week 6 start vanuit Seix in de Ariege en eindigt in bij de barage. De laatste overnachting is in een hotel in Tarascon. Deze week blijf je in de groene Ariege. Ook deze week loop je weer mooie trajecten, vrij groen, dus vrij veel water. Hoogtepunten is de dag van Ustou naar Aulus, de omgeving bij refuge de Bassies en het vergane glorie dorpje Aulus les Bains.

GR10 week 6 refuge de Bassies

uitzicht naar Bassies

oyun makinası jetonu Zaterdag 12 september kom je aan in Seix.
Je kunt met de bus naar Toulouse (met Eurolines),met de trein, of met het vliegtuig.
De KLM en Air France vliegen van Amsterdam naar Toulouse voor ca. 200 euro. (exclusief ruimbagage)
Easyjet vliegt misschien ook van Amsterdam naar Toulouse voor ca. ?? euro. (exclusief ruimbagage)
Kijk voor meer info bij “hoe te reizen“.
Vanaf Toulouse en Carcassonne kun je ook met de trein/bus naar St. Girons. Vanaf St. Girons kun je heel  makkelijk met de taxi naar Seix.
Je slaapt die avond in een auberge op basis van logies en ontbijt.

https://www.ruudseye.com/canl-slot-oyunlar.html Zondag 13 september, na het ontbijt word je weggebracht naar Couflens om te starten aan je wandeling. De route is ca. 4h00, 800 meter hoogteverschil en je eindigt in de gite van Bidous waar je overnacht op basis van half pension. Onderweg kun je nog een duik nemen in het zwembad. Deze dag wordt je bagage vervoerd naar de gite.

frog slot oyna Maandag 14 september, vandaag na het ontbijt op weg voor de “koninginnenrit”. Het is een wandeldag van ca 5 uur en een hoogteverschil van 900 meter. Erg mooi! Je slaapt vanavond in het hotel in Aulus op basis van logies en ontbijt.

rulet oyunu satın al Dinsdag 15 september, na het ontbijt op weg. De route duurt ongeveer 6h00 en heeft een hoogteverschil van 1400 meter. Je overnacht in refuge de Bassies op basis van half pension.

egt slot oyunlar Woensdag 16 september, na het ontbijt in de refuge ga je op weg. Je kunt ook nog een stukje richting de Pic lopen en daarna terugkeren. De route duurt ongeveer 4h00 en heeft een hoogteverschil van 600 meter. Je slaapt vanavond in de gite in Mounicou op basis van logies en ontbijt.

GR10 Bassies

pauze vlak voor Bassies

Donderdag 17 september, na het ontbijt ga je op weg naar de zeer mooie gite in Goulier waar je overnacht op basis van half pension. De route is ca. 8 uur, 600 meter hoogteverschil.

Vrijdag 18 september, Vandaag is het een korte wandeldag. Na het ontbijt ga je op weg voor een makkelijk stuk.De route is ca. 4h30, 500 meter hoogteverschil en je eindigt in Siguer waar je overnacht in een chambre d’hote op basis van half pension.

Zaterdag 19 september, Vandaag de laatste wandeldag van de zesde GR10 week. Na het ontbijt wordt je naar de barage gebracht. Vanaf hier loop je weer terug naar Siguer. De route is ca. 9 uur, 1400 meter hoogteverschil. ’s Avonds overnacht je weer in de chambre d’hote.

Zondag 20 september na het ontbijt kun je naar Tarascon gebracht worden.
De KLM/Air France en Easyjet vliegt van Toulouse naar Amsterdam. Ryanair vliegt van Carcassonne naar Eindhoven

Algemeen

Er zijn 4 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en avondeten) en 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt. er is er 1 op basis van logies.
Je moet meerdere keren uit eten, soms kun je zelf koken. Er zijn 7 wandeldagen in deze week waarvoor een lunch nodig is. ‘sAvonds kun je in de accommodatie doorgeven dat je de volgende dag een lunch wilt.

Boeken

Zijn er nog vragen/opmerkingen, stuur ons een mail!
Wil je boeken, vul dan het boekingsformulier in.
Wil je samen met iemand deze zesde week van de GR10 lopen met/zonder bagagevervoer, stuur ons dan een mail!

Lees ook de ervaringen van Ine en Adolf.