GR10 week 2 wandelen in de Pays Bask, Pyreneeën

Van Col Bagarguiac naar Gabas in 2020

 

GR10 Ayous

Etang dÁyous

De GR10 week 2 begint in de Pays Bask en eindigt in de Bearn. Deze week is een overgang van het heuvelachtige Baskenland naar de echte Pyreneeën etappes. Als hoogtepunt bereik je 2465 meter, wat bijna het hoogste punt is van de GR10. Als hoogtepunten zijn er de Chemin de Mature en de Corniche Alhas. Lescun en Etsaut/Borce zijn de grotere plaatsen waar de GR10 je doorheen brengt tijdens deze week.

internetsiz king oyna Zaterdag 27 juni kom je aan bij Chalet d’Iraty waar je overnacht op basis van logies. Er is een restaurant waar je kunt dineren en ontbijten. Deze accommodatie is ook de laatste etappe van de eerste week.
Je kunt met de bus naar Bordeaux (met Eurolines),met de trein, of met het vliegtuig. (KLM)
Er is ook een mogelijkheid om te vliegen naar Bordeaux met Easyjet. Je vliegt dan van Amsterdam naar Bordeaux vanaf 90 euro per persoon.
Kijk voor meer info bij “hoe te reizen“.
https://www.2orchids.com/prenses-gazino-oyunlar.html Zondag 28 juni, vanuit het chalet start je wandeling na het ontbijt. De wandeling duurt ca. 6 uur en heeft ca. 1000 meter hoogteverschil. Vandaag eindig je in een gite in Logibar waar je overnacht op basis van half pension.

vegas slot oyunları Maandag 29 juni, na het ontbijt op weg. Vandaag ga je over een kloof via een imponerende hangbrug. De route is ca. 8h, 1000 meter hoogteverschil en je eindigt in een gite in Sainte Engrace waar je overnacht op basis van half pension.

doubleu casino 120 free spins Dinsdag 30 juni, lekker uitslapen, of na het ontbijt op weg. Vandaag ga je van de streek de Pays Bask naar de Bearn in het Baskenland. De route is ca. 5h, 1100 meter hoogteverschil en je eindigt in de refuge van Arette waar je overnacht op basis van half pension.

http://www.tufilamupictures.com/bedava-gazino-slot-oyunlar.html Woensdag 1 juli, weer een korte dag, maar zeker een dag die je bij zult blijven. Vandaag krijg je een heftig stukje klimmen te verduren….
Na het ontbijt op weg. De route is ca. 5h, 1000 meter hoogteverschil en je eindigt in een gite in Lescun waar je overnacht op basis van half pension.

Donderdag 2 juli, na het ontbijt op weg. Ook dit is weer een mooi stukje lopen! De route is ca. 6h, 700 meter hoogteverschil en je eindigt in een gite in Borce of Etsaut waar je overnacht op basis van half pension.

Vrijdag 3 juli, na het vroege ontbijt op weg, want de route is lang. Vandaag loop je via een uitgehakt pad in de rotsen naar het eerste natuurpark met de originele naam Park Nacional. De route is ca. 8h, 1500 meter hoogteverschil en je eindigt in een chambre d’hote bij Gabas waar je overnacht op basis van half pension.

GR10 week 2 nat park

Nationaal park

Zaterdag 4 juli na het ontbijt kun je via een taxi naar een plaats naar keuze worden gebracht.

Easyjet vliegt van Bordeaux naar Amsterdam. De trein van Hendaye naar Biarittz kost ca. 8 euro en duurt 25 minuten, van Hendaye naar Pau kost ca. 20 euro en duurt ca 3 uur.

 Algemeen

Er zijn 6 overnachting op basis van half pension (ontbijt en avondeten) en 1 overnachtingen op basis van logies. De eerste overnachting is op basis van logies. Je moet dus 1 keer uit eten, of zelf je eten koken…..
Er zijn 6 wandeldagen in deze week waarvoor een lunch nodig is, deze kun je savonds bestellen voor de volgende dag.

Boeken

Zijn er nog vragen/opmerkingen, stuur ons een mail!
Wil je boeken, vul dan het boekingsformulier in.
Wil je samen met iemand deze tweede week van de GR10 lopen met/zonder bagagevervoer, stuur ons dan een mail!

Lees ook de ervaringen van Piet en Harriet die week 1 t/m week 4 gelopen hebben.