Reizen naar Seix

Met de auto.
Vanaf Lisse is de afstand ongeveer 1330 kilometer. Indien je alleen tolweg rijdt betaal je in 2020: 55 euro en 10 cent. Vanaf Amsterdam is de afstand ongeveer hetzelfde, dus 1330 kilometer. De reistijd is natuurlijk afhankelijk van je gemiddelde snelheid, maar wij doen er ca. 13 uur over.
Indien je bij ons boekt sturen we een routebeschrijving op.

Met de bus.
Je kunt met eurolines direct van Amsterdam naar Toulouse gaan. Je doet er ongeveer 20 uur over en het kost je ca. 100 euro voor een retour. (indien je 4 maanden van te voren boekt)
Van Toulouse kun je met de trein naar Boussens en vandaar met de bus naar St-Girons (ca. 2 uur en ca. 18 euro voor een retour).

Met de trein.
Vanuit Amsterdam naar Parijs met de Thalys duurt ruim  3 uur en het goedkoopste retour kost ca. 70 euro bij tijdig boeken. Anders loopt het snel op naar 100 euro.
Er is ook een mogelijkheid om met de nachttrein naar Parijs te gaan.
Vandaar heb je een overstap tijd nodig van minimaal een uur.
Van Parijs naar Toulouse kan heel snel met de TGV (er zijn aanbiedingen voor 50 euro) of relaxed met de nachttrein (ca. 7 uur).
Van Toulouse met de trein naar Boussens en vandaar met de bus naar St-Girons (ca. 2 uur en ca. 18 euro voor een retour).

Met het vliegtuig.
Regelmatig zijn er aanbiedingen
Amsterdam – Bordeau: Kijk bij KLM al vanaf 200 euro (retour incl. belastingen, excl ruimbagage).
Brussel – Carcassonne: Kijk bij Ryanair vanaf 20 euro.
Iedere 20 minuten nadat er een Ryanair toestel geland is op Carcassonne, gaat er een bus naar het station van Carcassonne. Vanaf daar kun je de trein nemen naar Toulouse en vervolgens de trein/bus naar St.Girons.
KLM vliegt dagelijks van Amsterdam – Toulouse: Kijk bij de KLM kost ca 130 euro (retour incl. belastingen, excl ruimbagage).
Vanuit Bordeaux, Nice en Marseille rijdt er een TGV naar Toulouse.
Let wel op wat je aan ruim- en handbagage mag meenemen!

Pick-up
Wij kunnen je ophalen in de volgende plaatsen voor de volgende prijs.

Plaats Prijs per transfer
St-Girons 45 euro
Boussens 90 euro
Toulouse of Melles 145 euro
Carcassonne of Pau 220 euro

In St-Girons is het nooit een probleem om je op te halen. De andere plaatsen zijn meestal ook mogelijk, maar dat moet even afgestemd worden.
Deze prijzen gelden voor maximaal 3 personen en bagage.