Groepsreizen en bergwandelen 2024

Avontuurlijk bergwandelen in de Franse en/of Spaanse Pyreneeën

zonder begeleiding van meerdere Nederlandse gidsen.

Groepsreizen en bergwandelen

Tour de Pyrenee met Bergtoppers

Op Aanvraag.
Wij bieden groepsreizen aan voor grote groepen (meer dan 20 mensen) en gewone groepen.

Voor gewone groepen hebben we 3 verschillende groepsreizen: De Tour de Pyrenee de Pass’Aran en de Haut Pass’Aran

De Tour de Pyrenee bestaan uit 1 dagtocht en een 4-daagse wandeling met begeleiding, waarbij je overnacht in gites en berghutten. Tijdens de 4-daagse wandeling neem je dus spullen mee voor 3 nachten. We overnachten in een Franse hut op maandag en in een Spaanse hut op dinsdag en woensdag. Donderdag komen we weer terug bij de Bergtoppers.
Klik voor meer info.

De Pass’Aran is een 5-daagse wandeltocht met begeleiding, waarbij je overnacht in een auberge en berghutten. Je neemt dus spullen mee voor 4 overnachtingen. We overnachten in een Franse hut, een Spaanse hut, dan weer terug naar een andere Franse hut, een mooie comfortabele auberge en we sluiten af bij de Bergtoppers.
Klik voor meer info.

Marcel Passaran

Marcel Haut Passaran

De Haut Pass’Aran is voor het eerst gelopen in 2020 en is een 5-daagse wandeling die je kunt boeken indien je de Pass’Aran al een keer gedaan hebt. Eigenlijk het vervolg op de Pass’Aran.
De eerste wandeling is een inloop wandeling naar Ayes in ons domein. Daarna rijden we naar Cauteret waar we in 4 dagen tijd naar de hoogste GR10 refuge lopen, vervolgens naar een Spaanse refugio, dan weer naar een Franse refuge en we eindigen in de Gavarnie bij een mooie gite.
vanaf hier rijden we naar huis of we sluiten af bij de Bergtoppers.
Klik voor meer info.

Grote groepen beschikken over eigen vervoer en komen hier 1 of meerdere dagen wandelen. Meestal is dat maatwerk maar je kunt aan het grote groep programma denken.

Groepsreizen sneeuw

Groepsreizen in de sneeuw

Een grote groep bestaat uit meer dan 20 mensen, dit aantal is bij sommige accommodaties de limiet. Berghutten kunnen meestal wel 45 mensen aan of nog meer.

Wil je begeleiding hebben tijden het lopen dan is dit wel mogelijk doordat we dan ook andere gidsen in kunnen huren.
Klik voor meer info.