Groepsreizen en bergwandelen 2020

Avontuurlijk bergwandelen in de Franse en/of Spaanse Pyreneeën

kazandiran slot oyunlari met begeleiding van een lokale Nederlandse gids. Van http://www.kahvealemi.com.tr/king-okey-oyunlar.html zaterdag 18 juli tot en met slot makinaları hilesi zaterdag 8 augustus.

Groepsreizen en bergwandelen

Groepsreizen met bergtoppers

Wij bieden groepsreizen aan voor grote groepen (meer dan 20 mensen) en gewone groepen.

Voor source gewone groepen hebben we 2 verschillende groepsreizen: De Tour de Pyrenee en de Pass’Aran

De clash of kıng oyna Tour de Pyrenee bestaan uit 2 dagtochten een rustdag en een 3-daagse wandeling met begeleiding, waarbij je overnacht in gites en berghutten. Tijdens de 3-daagse wandeling neem je dus spullen mee voor 2 nachten. We overnachten in een Franse hut op woensdag en in een Spaanse hut op donderdag. Vrijdag komen we weer terug bij de Bergtoppers.
Klik voor meer info.

De PassÁran is een 5-daagse wandeltocht met begeleiding, waarbij je overnacht in een auberge en berghutten. Je neemt dus spullen mee voor 4 overnachtingen. We overnachten in een Franse hut, een Spaanse hut, dan weer terug naar een andere Franse hut, een mooie comfortabele auberge en we sluiten af bij de Bergtoppers.
Klik voor meer info.

Grote groepen beschikken over eigen vervoer en komen hier 1 of meerdere dagen wandelen. Meestal is dat maatwerk maar je kunt aan het grote groep programma denken.

Groepsreizen sneeuw

Groepsreizen in de sneeuw

Een grote groep bestaat uit meer dan 20 mensen, dit aantal is bij sommige accommodaties de limiet. Berghutten kunnen meestal wel 45 mensen aan of nog meer.

Wil je begeleiding hebben tijden het lopen dan is dit wel mogelijk doordat we dan andere gidsen in kunnen huren.
Klik voor meer info.